brain-mindmore.jpg

Delta i studie om kognition och hjärnan

Vi letar efter personer som vill testa hur just deras hjärna fungerar genom att delta i ett av våra forskningsprojekt. Deltagandet tar totalt cirka 60 minuter och sker hemifrån eller på vårt kontor vid KTH i Stockholm

När studien är avslutad får du återkoppling i form av ditt resultat. Det visar vilka förmågor som undersökts, samt dina styrkor och svagheter. Om du är intresserad kan du fylla i formuläret nedan.

Studiebeskrivning

Mindmore erbjuder digitala kognitiva test som idag används på ett antal kliniker i Sverige. De traditionella testerna som Mindmore baseras på används av neuropsykologer världen över. I samband med COVID-19 har Mindmore fått många förfrågningar om digitaliserad distanstestning: att istället för att testa på kliniken, testa hemma från patientens egna dator eller surfplatta. Vissa av testen har nu blivit anpassade för detta, men behöver valideras innan de kan användas inom vården: fungerar testen som väntat? Finns det en skillnad på test som utförs på distans och på plats? Ditt deltagande kommer hjälpa oss att svara på den frågan, och på lång sikt hjälpa patienter med kognitiv svikt som inte har möjlighet att komma till kliniken.

 

Forskningspersoninformation

Anmäl intresse här
På vilket språk du vilja göra testen på?

Tack så mycket! Vi kommer att svara så snart som möjligt.