Delta i studie om kognition och hjärnan

Vi letar efter personer som vill testa hur just deras hjärna fungerar genom att delta i ett av våra forskningsprojekt. Deltagandet tar totalt cirka 60 minuter och sker hemifrån.

När studien är avslutad får du återkoppling i form av ditt resultat. Det visar vilka förmågor som undersökts, samt dina styrkor och svagheter. Om du är intresserad kan du fylla i formuläret nedan. Vår forskare kommer att kontakta dig när vi sätter igång vår nästa studie (planerad slutet av Oktober 2021).

Studiebeskrivning

Mindmore erbjuder digitala kognitiva test som idag används på ett antal kliniker i Sverige. De traditionella testerna som Mindmore baseras på används av neuropsykologer världen över. I samband med COVID-19 har Mindmore fått många förfrågningar om digitaliserad distanstestning: att istället för att testa på kliniken, testa hemma från patientens egna dator eller surfplatta. Vissa av testen har nu blivit anpassade för detta, med behöver valideras innan de kan användas inom vården: fungerar testen som väntat? Finns det en skillnad på test som utförs på distans och på plats? Ditt deltagande kommer hjälpa oss att svara på den frågan, och på lång sikt hjälpa patienter med kognitiv svikt som inte har möjlighet att komma till kliniken.

 

Forskningspersoninformation
 

1392024_10151668392552401_1629491957_n.png

Anmäl intresse här

Kön
arrow&v
arrow&v

Tack så mycket! Vi kommer att svara så snart som möjligt