geran-de-klerk-WJkc3xZjSXw-unsplash.jpg

Hur används Mindmore inom specialistvård? 

NÅGRA AV VÅRA KUNDER INOM SPECIALISTVÅRD

ki_logo_rgb_print.png
RV_Logo_Liggande_300dpi_RGB.png
AMSM-2.png
pg1dy0b7uerwdqmpk4ox.webp
SE2321000115-F70923.jpeg
Unknown.png
Skärmavbild 2022-05-30 kl. 12.59.30.png
SE2321000164-7381037591819.jpeg
d5a840_330164e0111941b98efd3c236a57514b~mv2.png

Geriatrisk vård

Mindmore ersätter inte en fullständig kognitiv utredning, men det finns andra sätt som Mindmore kan ge värde och vara till nytta för vårdpersonal och patienter  inom specialistvården. Dalengeriatriken genomför just nu en studie där detta undersöks.

40955.jpg

Psykiatri

Mindmore ger en bred och detaljerad överblick över hur kognitiva funktioner kan vara påverkade vid olika psykiatriska tillstånd. Förståelse för kognitiv påverkan blir värdefull information i bedömning och beslut om åtgärder.

Stressrehabilitering

Mindmore kan användas som en del i stressrehabilitering för att ge mer information om patienten och som ett sätt att anpassa arbetsuppgifter vid arbetsåtergång. 

 

Vi tror att både utredningsteam och patienter har mycket att tjäna på att delar av den neuropsykologiska testningen av kognitiva funktion digitaliseras. Mindmores unika plattform ger oss möjlighet att testa flera kognitiva förmågor och ger objektiva, beskrivande resultat. Detta gör testprocessen smidig för utredningsteamet, begriplig och transparent för patienten och avlastar vårdgivaren. Vi ser fram emot att tillsammans med Mindmore utvärdera digital testning av kognitiva funktioner även inom neuropsykiatri.

- Lotta Borg Skoglund, MD, PhD, Medicinskt Ledningsansvarig Läkare och grundare av SMART Psykiatri

new-result-portal-mockup.png

Värdet för verksamheten:

  • Automatisk resultaträkning och självadministrerad testning i ett första vårdsteg ger mer tid till efterföljande utredning/bedömning och behandling
     

  • Resultat kan jämföras över tid eftersom testet genomförs på exakt samma sätt varje gång
     

  • Ni kan tidigt i patientflödet skapa en bild av vilka patienter som behöver genomgå en tids- och resurskrävande utredning

Kontakta oss för att boka in en demo så kan vi berätta mer om hur vi jobbar med primärvården.

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig med förslag på datum och tid för ett helt förutsättningslöst möte. Vi visar hur Mindmore fungerar och kan svara på eventuella frågor.

Mindmore används inom flera olika typer av verksamheter. Skriv gärna vilken verksamhet du arbetar inom så ser vi till att en extra kunnig person, inom just det området genomför demon.

 

Vi är flexibla med tid men rekommenderar 30 minuter. 

Teamet på Mindmore

Drottning Kristinas väg 53

114 28 Stockholm

Sweden

Tack för ditt meddelande!