Att genomföra en testning

Se till att plattan är fulladdad och rengjord. 

 

   1. Starta plattan genom att trycka på startknappen på långsidan, bredvid volymknapparna. Dra fingret uppåt på skärmen och ange pinkoden. Om du glömt pinkoden, klicka här

 

   2. Öppna test-appen genom att klicka på Mindmore-symbolen, längst ner i aktivitetsfältet. En laddningssymbol visas medan appen startar.

 

    3. Tryck på ”Starta nytt test” . 

   4. Logga in med din e-postadress och det lösenord som du valt. Om ni valt 2-stegsautentisering, använd den kod som skickas till din mobiltelefon. Om du glömt ditt lösenord, klicka här.

   5. Välj lämpligt testbatteri. Läs även: Att välja testbatteri.

   6. Skapa registreringskod. 

Om testpersonen gör testet för första gången så skapar du en ny kod. Om personen gjort testet tidigare, anger du samma kod som använts för denna testtagare vid tidigare tillfällen. 

Koden består av bokstäver och siffror, där bokstäverna i koden är unika för er verksamhet och siffrorna är unika för varje testtagare. Om du inte kommer ihåg vilken bokstavskod ni använder så finns den i det mail ni fick efter er onboarding. Du kan även kontakta support@mindmore.com

 

OBS! Det är viktigt att era förutbestämda bokstäver (prefixet) används. Detta för att vi på Mindmore ska veta vilka resultat som kräver manuell granskning. Används en annan kod än överenskommet så kommer resultatet att förbli preliminärt och ej användbart. 

 

Mer om kodnyckel och datalagring här.

  • I detta steg kan du även ange information i fritext som kan ha betydelse vid tolkning av resultatet. 

 

  • Etablera trygg atmosfär och informera om avsikten med testerna.

 

  • Efter detta lämnas surfplattan över till testtagaren, som börjar med att fylla i ett formulär med frågor som är relevanta för normering samt tolkning. 

Som testledare, stanna gärna kvar och se till att testtagaren kommer igång med själva testningen vilket påbörjas när testtagaren trycker på knappen “nästa”.

Nästa steg: Under testning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
arrow&v
Icon awesome-facebook-square.png
LinkedIn icon

INFORMATION

Drottning Kristinas väg 53

114 28 Stockholm

Sweden

BOLAGET

Mindmore är en godkänd medicinteknisk produkt.

All dataöverföring sker krypterat över HTTPS och behandlas i enlighet med GDPR och PDL.